banner-img-nya1

SÄLJANDE EXPONERING PÅ
DISK OCH GOLV!

Bordsställ - Golvställ - Förpackningar & Hyllvippor

Välkommen till oss!

Att få hjälpa dig som kund att utveckla din produkt är det roligaste vi vet.

Bakgrund

Agh förpackningar startades 1993 och är idag ett litet familjeföretag. Vi har över 25 års erfarenhet inom grafiska branschen. Bäst är vi på lite större upplagor mellan 100 till 800 skyltställ av våra befintliga artiklar med tryck. Vi är även bra på att producera mindre serier med korta leveranstider.

Vad vi erbjuder

De vanligaste artiklarna har vi i lager där du som kund kan beställa mindre upplagor och få snabb leverans. Lagervarorna är otryckta vita.

I vår databas har vi över 10 000 olika konstruktioner, om du inte hittar det du söker så är det bara att fråga oss så hittar vi säkert något som passar.

Vi är flexibla i vår service och vi kan erbjuda det mesta inom display och marknadsföring, fråga oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

I vårt sortiment förutom displayer hittar du bland annat kampanjknappar, papperspåsar, klistermärken, metallskyltar mm. Vi hjälper även till med styck packning och utskick.

Våra kunder

Våra kunder är ofta större reklambyråer eller stora tillverkare. Vi är även vana att arbeta med nystartade företag som inte har så mycket kunskap inom reklambranschen.

När du beställer från oss så kan du känna dig trygg med att du får det du beställer till rätt pris, kvalité och tid oavsett om du är proffs eller ny inom den grafiska branschen.