banner-img-nya1

SÄLJANDE EXPONERING PÅ
DISK OCH GOLV!

Bordsställ - Golvställ - Förpackningar & Hyllvippor

Agh förpackningar startades år 1993 och är idag ett litet familjeföretag.

Från början var företaget underleverantör till Johnsson och Harge AB för att ta fram prototyper och verktyg. Företaget har sedan dess utvecklats till att hålla i hela produktionsledet.

Vi har över 40 års branschkännedom inom grafisk industri. Namnet Förpackningar är vilseledande då vi främst har inriktat oss på att ta fram skyltställ i wellpapp med eget tryck. Vi har ett lager på det mest vanligt förekommande broschyrställ där vi säljer dessa i små upplagor till rimliga priser.

Fördel med det är att du kan ha leveranser inom någon timma hos dig i Stockholm och en postdag bort i landet. Bäst är vi på lite större upplagor mellan 100 till 800 skyltställ av våra befintliga artiklar med tryck. Vi kan även producera mindre serier med korta leveranstider.

Vi har specialiserat oss på skyltställ och har över 10 000 olika konstruktioner i vår konstruktions databas.

Våra kunder är ofta större reklambyråer eller stora tillverkare. Vi är även vana att arbeta med nystartade företag som inte har så mycket kunskap inom reklambranschen.

När du beställer av oss så kan du känna dig trygg med att du får det du beställer till rätt pris, kvalité och tid oavsett om du är proffs eller ny inom den grafiska branschen.